1-2 uker

Movements - Sergels Torg

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2000 kr / 1700 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Movements - Sergels Torg" av Maria Larkman:< /p>

  - Stockholm er byen jeg ble født i, sier kunstneren Maria Larkman. – Stockholm har mine nabolag, luften jeg puster inn. – De fire årstidene forandrer byen. Som vår, sommer, høst og vinter, kler Stockholm seg i forskjellige former. Stockholm er en by i konstant forandring. Den vakre byen vår, sier Maria.
  Bevegelser – Sergels Torg er et kunstverk der folk møtes, uttrykker sine meninger eller passerer flyktig. Tilbakevendende gullvinnere feires og på 70-tallet var Marias Enmannsorkester et kjent innslag på torget. Det grafiske mønsteret skaper et spennende grunnlag for den konstante pågående menneskelige bevegelsen på stedet.
  (Gøy å vite er at Sergels Torg er oppkalt etter Johan Tobias Sergel og ble anlagt i 1968.. iInnvielsen av Rådhuset fant sted sankthansaften i 1923 og fyller 100 år i 2023.)

  "Movements - Sergels Torg" Grafikark i nummerert og signert utgave

  "Movements - Sergels Torg" er et grafisk ark som selges av oss på NOA Gallery i et begrenset opplag på 75 eksemplarer. Bladet måler 40 x 40 cm, komplettert med en fin håndskåret ramme med passepartout, kunstverket måler 50 x 50 cm.

  Se alle maleriene av Maria Larkman her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Blue Americana
1-2 uker
Fra 2160 kr
Karlaplan
1-2 uker
Fra 4000 kr
Game, set, match
1-2 uker
Fra 2000 kr

Andre kjøpte også:

Stureplan by Larkman
1-2 uker
Fra 2160 kr
Still Floating
1-2 uker
Fra 2400 kr
Must have Chanel
1-2 uker
Fra 2800 kr
Intruder
1-2 uker
Fra 1560 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk