Utsolgt

Mot arktisk kust

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
4480 kr
Antall:

Utsolgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Litografi
 • Information
 • "Mot arktisk kust" av Lars Jonsson

  Lars Jonsson født i 1952 er kunstner, forfatter og ornitolog. Hans lidenskap for fugler preger kunstnerskapet hans, en interesse som har fulgt ham siden barndommen. Gjennom årene har han stilt ut kunsten sin over hele verden. Lars jobber hovedsakelig i feltet hvor han maler direkte fra sine visuelle inntrykk, liker å male direkte i naturen men tar også med seg skisseblokken hjem til atelieret sitt hvor han fullfører sine arbeider.

  I verket Mot Ishavskysten har Lars sett og fotografert tre rastende sandpiper ved en strand på Gotland.

  Mot arktisk kust er et helt nytt litografi som ble trykket tidlig i 2023 sammen med Björn Lumphé på Lumphé litografi på Långholmen i Stockholm.

  Litografi i nummerert og signert utgave

  Mot artisk kust er et litografi laget av kunstneren Lars Jonsson i en utgave av fire motiver som selges eksklusivt på Dagens Nyheter. Litografiene er trykt på et 300 grams Arles-papir. Bladet er håndbetjent og måler 60,5 cm x 41,5 cm. Komplettert med hvit passepartout og hvit laseret ramme i massiv bjørk, laget på Gotland, får du et komplett kunstverk og målene er da 77 x 59,5 cm.

  Mot polarkysten selges eksklusivt for Dagens Nyheter i samarbeid med NOA Galleri.


  Se alle motiver av Lars Jonsson!

  ,
 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Kampanj
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2312 kr 2720 kr
Oh my garden
1-2 uker
Kampanj
512 kr 640 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk