1-2 uker

Mollan och mormor gör sallad

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2160 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Mollan och mormor gör sallad":

  Lena Anderson er en anerkjent forfatter så vel som illustratør bak flere kunstneriske og nyskapende barnebøker. I mange av dem har hun både skrevet og illustrert selv, noe hun gjør med en uslåelig kombinasjon av myk saklighet og varme. Bildene hennes er ikke bare fabelaktig vakre, men også utsøkt detaljerte, i myk akvarellteknikk.

  Grafikark i begrenset opplag

  Lena Anderson begynte sin tegnekarriere som ung og trente på Konstfack, etter oppmuntring fra tegnelæreren sin, for å avansere senere i karrieren fra rollen som illustratør til art director. I dag er hun en av Sveriges mest verdsatte barnebokillustratører, hovedsakelig kjent for sine nydelige bøker om Maja og deres vakre illustrasjoner. "Mollan och mormor gör sallad" er et grafisk ark, såkalt pigmenttrykk og selges på Noagallery.se i et begrenset opplag. Størrelsen på motivet er 30 x 40 centimeter uten ramme, henholdsvis 35 x 45 centimeter med.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk