Original
Solgt

Miracles all around us

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
14000 kr

Antall:

Solgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akryl
 • Information
 • Mirakler rundt oss» av Marie Plosjö

  For kunstneren Marie Plosjö henger alt sammen. Sirkelen representerer livet. Vår eksistens er et mirakel i seg selv, alt som eksisterer gjør det av en grunn. Symbolikken er bred, teksten i bakgrunnen er i noen tilfeller tydelig, i andre uklar, bakt inn for å gi makt til eieren.

  I bakgrunnen står det blant annet at alt gjentar seg i og utenfor oss. Alt fra atomet med kjernen og skallet, kjernen til cellene og cellenes skall, jordens kjerne og jordens skall, solsystemet med kjernen solen og skallet, galakser med deres kjerner og deres skall. Det er så mange likheter og en balanse som ikke alltid er så åpenbar. Hvis vi strekker armene rett ut, er det høyden vår. Kroppens proporsjoner går igjen og er i balanse med hverandre. Alt trenger selvfølgelig ikke nevnes, men det er en del av beskrivelsen.

  Original av kunstneren Marie Plosjö

  "Miracles all around us "er en original laget av Marie Plosjö og selges på NOA Gallery. Verket måler 100 x 100 cm og er laget med Asterdam akryl og verket har innslag av 24 karat bladgull. Verket er signert foran og bak og har Maries håndavtrykk på baksiden av lerretet.

  Se alle kunstverk av Marie Plosjö her

   

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Changing (giclée)
1-2 uker
Fra 2000 kr
1-2 uker
Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
6000 kr
Bare 1stk igjen
1-2 uker
Etablert kunstnerBestselgende kunstner
Fra 2000 kr

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk