1-2 uker

Mina fienders nederlag

Etablert kunstner
2320 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Mina fienders nederlag":

  Danile Grunditz ble født i 1973. Arbeidene hans kan omtales som en collage av forskjellige drømmesekvenser, komponert i et formspråk der grensen mellom naivitet og realisme virker overflødig. Formspråket utfordrer romfølelsen som vi alle av ulike grunner tar for gitt. Gjennom denne utfordringen ønsker jeg å skape en desorientering fra førsteinntrykket, en følelse av usikkerhet foran det som er under føttene våre som vi alltid tror vi kan falle tilbake på. Han er medlem av National Association of Artists KRO, International Association of Art IAA og Go C Art Gallery.

  Fremragende kunst for de av dere som elsker Game of Thrones

  De av dere som vet vet – kampen om jerntronen er inne i sin siste sesong og NOA Gallery har valgt kunstverket vi tror representerer den bitre kampen mellom familiene som befolker Westeros og universet i serien fra HBO. Daniel Grunditz sitt atmosfæriske pigmenttrykk med tema hevn og kamp blir det perfekte kunstverket, tilgjengelig på noagallery.no i et opplag på 120 nummererte og signerte eksemplarer.


 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Loverboj
1-2 uker
Fra 2400 kr
Poker
1-2 uker
2720 kr
Förlist
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 9stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland