1-2 uker

Meeting in Central Park, Purple

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
1320 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Meeting in Central Park, Purple":

  - De fleste av motivene mine, om ikke alle, skaper jeg med mange lag og en blanding av både analoge og digitale teknikker, hvor de ulike lagene i verket skaper en dybde i trykket og det skrapete og raspete gir en følelse av vintage , som minner om klassisk fotografi. Jeg jobber ofte med samme motiv i ulike former og fargekonstellasjoner der Barbie i dette tilfellet er kledd i varierende nyanser i de ulike søstermotivene med samme navn.

  Grafikark i begrenset opplag

  Lars Tunebo er billedkunstneren med hele verden som arbeidsfelt. Han liker å bruke sterke farger, skarpe kontraster og jobber mye med dybde og tredimensjonalitet i bildene sine. "Meeting in Central Park, Purple" er et grafisk ark, såkalt pigmenttrykk og selges på Noagallery.se i et begrenset opplag på 200 stk. kopier, alle nummerert og signert av kunstneren. Størrelsen på motivet er 44 x 57 centimeter uten ramme og 54 x 67 centimeter.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk