1-2 uker

Måndans

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2240 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Akryl
 • Information
 • "Måndans"

  Kunstneren Angelica Wiik maler nesten alltid om natten, og dette gjenspeiles ofte i hennes kunst. Natten er en kreativ tid, fylt med musikk, møter og sydende liv. I midten av maleriet "Måndans" sitter en kvinne og spiller cello, mens en annen kvinne danser med månen på et tak. Under henne sitter et par og en saksofon. Jazzmusikk er en av artistens sterkeste påvirkninger og hun hører nesten alltid på jazz når hun maler.

  Litografi i begrenset opplag

  Kunstneren Angelica Wiik har en stor lidenskap for musikk, og spesielt jazz: noe som ofte gjenspeiles i hennes kunst. Wiiks eventyrverk er hentet fra uskrevne eventyr og er preget av en mytologisk verden hvor både det harmoniske, lystne og melankolske finnes. Angelica Wiik har laget flere unike motiver for NOA Gallery. "Måndans" er tilgjengelig i et begrenset opplag på 290 eksemplarer,hvor hvert grafisk ark< /span>< span> er nummerert og signert av artisten.


  Se alle design av Angelica Wiik
  !

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Jazzstråk
1-2 uker
Fra 2800 kr
Nattbad
1-2 uker
Fra 2800 kr
Nattljus
1-2 uker
Fra 2800 kr
Bio Rio
1-2 uker
Fra 3360 kr

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk