Utsolgt

Magnificent

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2400 kr
Antall:

Utsolgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Bland media
 • Information
 • "Magnificent"" av Marie Plosjö

  Hun maler ofte arbeider med dyr i fokus, som denne pumaen. "Magnificent" er et nytt motiv i tråd med hennes tidligere kraftige og vakre dyremalerier. 

  "Magnificent" er et grafisk magasin laget i samarbeid mellom Marie Plosjö og NOA Galleri. Utgaven vil kun være tilgjengelig i 168 timer: fra fredag 11. mars kl. 18.00 til fredag 18. mars kl 18:00. Marie vil signere og også legge til unike detaljer i bladgull til hvert kunstverk for å skape struktur – ingen to deler vil være like.
   
  Hele prosessen blir en slags forestilling hvor du som kunstelsker blir en deltaker. Størrelsen på utgaven avhenger av antall bestillinger mottatt i løpet av perioden. Ikke gå glipp av sjansen til å skaffe deg et helt unikt grafisk blad! 
   
  Grafikark av kunstneren Marie Plosjö
   
  Dimensjonene på verket er 50 x 50 cm, ferdig med ramme er målene 60 x 60 cm.
   
  Størrelsen på opplaget er basert på antall kjøp av verket i perioden 11. til 18. mars, som er den eneste perioden dette verket er tilgjengelig. Utgaven produseres så og hvert nummererte verk blir belagt med bladgull av kunstneren, dette gjør at hvert verk blir helt unikt. Kunstneren signerer og nummererer deretter utgaven og sender den videre for levering. Det betyr at vi har noe lengre leveringstid på dette arbeidet enn våre øvrige produkter, estimert levering er i slutten av mars.
   

   

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

My life my rights
Original
1-2 uker
6800 kr
Bare 1stk igjen
1-2 uker
Etablert kunstnerBestselgende kunstner
2000 kr
Bare 2stk igjen
7-10 arbeidsdager
Etablert kunstnerBestselgende kunstner
Fra 2000 kr
Stay
1-2 uker
2800 kr

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk