1-2 uker

Lujuria

Etablert kunstner
20000 kr
 
Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Glass
 • Information
 • "Lujuria"» av Antonio Mora

  Antonio Moras kreative og unike kunst er forankret i hans kreative prosess der han visker ut grensene mellom to eller flere bilder. – Jeg blander menneskeansikter med landskap, vegetasjon, innsjøer, hav, arkitektoniske motiver osv. "Lujuria" er et fantastisk resultat av dette arbeidet, og Antonios dristige collager plasserer karakterene hans i et mystisk parallelt univers, halvveis mellom drøm og virkelighet. ved at seeren får nye følelser av "hybrid karakter".

  - Min originalitet ligger i fusjonen, i å finne kombinasjoner som vekker mystikk. – Bilder som åpner en sprekk i minnet vårt som lar oss observere skapningene som lever i våre dypeste drømmer, sier kunstneren Antonio Mora.

  Herdet glasskunstverk med ekthetsbevis

  "Lujuria" er et kunstverk laget på 6 mm herdet og jernfritt glass og kalles Optiwhite for optimal fargegjengivelse. Et strykefritt glass har ikke en svak, grønn tone, men er nøytral og krystallklar i fargen. Verket kommer med et ekthetsbevis som er nummerert og signert av kunstneren. Målene er 100 x 100 cm og vekten på verket er 15 kg.

  Omtrent 3-4 år leveringstid.

  Se alle maleriene av Antonio Mora her

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Pannkakstårta i bersån

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Cykeltur

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Gården

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Picknick i backen

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland