1-2 uker

Love Yourself

Etablert kunstner
2000 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • Camilla Lundén på "Love Yourself":

  "Motivet ' "Love Yourself"' symboliserer og står for å elske deg selv. Jeg vil fremheve og understreke viktigheten av å elske deg selv, fordi det er så ekstremt presserende - enda mer i disse tider, i dagens samfunn Motivet har dermed et viktig utsagn og gir en god følelse Fremfor alt vil jeg gi styrke til å tørre å stå opp for den du er, og ta makt over kroppen din, deg selv liker deres liv og velvære. Litt som en påminnelse om at det er kroppen din, du eier den. Ingen andre."

  Akrylmaleri i begrenset opplag på 100 eksemplarer

  Kunstneren Camilla Lundén maler nesten utelukkende kvinner og gjerne fargerike, alltid på sin helt egen måte. Hun blander teknikker og stiler, men jobber hovedsakelig med akrylpasta og spray. Lundén har laget flere unike motiver for NOA Gallery, inkludert "Love Yourself" og "Alltid sammen". Akrylmaleriene finnes i et opplag på 100 eksemplarer, hvor hver giclée er nummerert og signert. Motivet er trykket på aldersbestandig syrefri kunsttrykk i 100 prosent bomull.


  Se alle design fra Camilla Lundén!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Groovy glance
1-2 uker
Fra 2000 kr
Soul warriors
1-2 uker
Fra 2000 kr
Me and Myself
1-2 uker
Fra 2000 kr

Andre kjøpte også:

Loverboj
1-2 uker
Fra 2400 kr
Poker
1-2 uker
2720 kr
Förlist
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 9stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland