1-2 uker

Längtans landskap II

Etablert kunstner
2000 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Längtans landskap II":

  Cecila Haupt var bare fire år gammel da hun malte sin første sky inspirert av prins Eugens arbeid, og siden den gang har hun hele tiden utviklet sine egne landskap. Serien Lengselslandskap fungerer som et slags vindu inn i kunstnerens underbevissthet og er et tema som har vakt interesse både nasjonalt og internasjonalt. Det handler aldri om et bestemt sted i Cecilia Haupts malerier, men tanken er at maleriene skal aktivere betrakterens egne minner.

  Grafikark i begrenset opplag

  Cecilia Haupts grafiske ark er tilgjengelig på Noagallery.se i et begrenset opplag på 150 eksemplarer, signert og nummerert. "Längtans landskap II" er tilgjengelig kjøp med en spesielt valgt ramme og innrammet måler den 46 x 52 cm.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Kampanj
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2312 kr 2720 kr
Oh my garden
1-2 uker
Kampanj
512 kr 640 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk