1-2 uker

Kvällsljus II

Etablert kunstner
2320 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Kvällsljus II"

  Jonas Lundh lager abstrakt kunst med figurative elementer og bruker hendene samt pappbiter og filler når han maler. Han legger også stor vekt på at betrakteren tolker maleriene hans fritt ut fra farger og motiver, fordi storheten ligger i at bildet vokser for hver ny tolkning det får.

  Grafikark i begrenset opplag

  I tillegg til å være artist er Jonas Lundh også jazzmusiker og ser på begge uttrykksformene som knyttet sammen. Han maler abstrakte motiver i akryl preget av tomme flater med innslag av mystikk. "Kvällsljus II" er et grafisk ark tilgjengelig for kjøp på Noagallery.se. Motivet er trykket på Edition Etching Rag 310 gram, i et opplag på 100 nummererte og signerte eksemplarer. Størrelsen er 61 x 47 centimeter uten ramme og 72 x 56  centimeter med ramme.

   

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Vägen hem
1-2 uker
Fra 2320 kr
Bowl of Dreams IV
1-2 uker
Fra 2320 kr
Ny dag gryr
1-2 uker
Fra 2320 kr
Bowl of Dreams I
1-2 uker
Fra 2320 kr

Andre kjøpte også:

Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk