1-2 uker

Kottens födelsedag

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2160 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Kottens födelsedag" av Lena Andersson:

  Lena Anderson er en anerkjent forfatter og illustratør bak rundt 50 kunstneriske og nyskapende barnebøker. I mange av dem har hun både skrevet og illustrert selv, noe hun gjør med en uslåelig kombinasjon av myk saklighet og varme om alle barnebokkarakterene sine. Bildene hennes er eventyrlige vakre og utsøkt detaljerte i myke akvarellteknikker, akkurat som her med "Kottens födelsedag". Et søtt kunstverk for alle små.

  Lena Anderson begynte sin karriere som tegneserieskaper i ung alder og utdannet seg ved Konstfack etter oppmuntring fra tegnelæreren, for senere i karrieren å gå videre fra rollen som illustratør til art director. I dag er hun en av Sveriges mest elskede barnebokillustratører, hovedsakelig kjent for sine nydelige bøker om Maja og deres vakre illustrasjoner.

  Grafikark i begrenset opplag

  "Kottens födelsedag" er et grafisk ark, et såkalt pigmenttrykk og selges på Noagallery.se i et begrenset opplag. Størrelsen på motivet er 37 x 28 centimeter uten ramme, henholdsvis 47 x 38 cm med.

  Se alle maleriene av Lena Anderson her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Maja med vänner
1-2 uker
Fra 2160 kr
Linnea under eken
1-2 uker
Fra 2320 kr
Sista krassen
1-2 uker
Fra 2320 kr
Stinas strandfynd
1-2 uker
Fra 1520 kr

Andre kjøpte også:

Stina och morfar
1-2 uker
Fra 1520 kr
Gröna Lund
1-2 uker
2720 kr
Abborre
1-2 uker
2280 kr
Bagaren
1-2 uker
2720 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland