Original
Solgt

Kanal

Etablert kunstner
5200 kr

Antall:

Solgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akvarell
 • Information
 • "Kanal"” av Niklas Gustafsson:

  - En fin morgen, roen hersker på kanalen, båtene skaper bare fred og harmoni. Et kjennetegn på kunstneren Niklas Gustafssons kunstnerskap. – Jeg liker å male bymotiver, storslåtte bygninger og menneskene som er en del av byens mas, sier kunstneren Niklas Gustafsson om kunstverket "Kanal". Niklas fantastiske akvarellmalerier tar betrakteren med til lekre bymiljøer som er hentet fra Niklas egne lokalmiljøer eller fra hans reiser til andre steder rundt om i verden. Bymiljøer er ofte til stede i Niklas kunst, men du finner også innslag av natur og marine temaer.

  Unik original i akvarell

  Niklas Gustafsson har laget "Kanal", en original i akvarell. Kunstverket måler 30 cm x 40 cm i arkmål og leveres innrammet med hvit passepartout og sort tynn ramme som måler 42 cm x 52 cm. Originalen er malt på 300 gram akvarellpapir, et akvarellpapir av høy kvalitet med svært høy aldersbestandighet

  Se alle maleriene av Niklas Gustafsson her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Löparen
1-2 uker
Fra 2160 kr
Passage
Original
1-2 uker
7840 kr
Bare 1stk igjen
Mot kyrkan
Original
1-2 uker
7840 kr
Bare 1stk igjen
Räls
1-2 uker
Fra 2160 kr

Andre kjøpte også:

Loverboj
1-2 uker
Fra 2400 kr
Poker
1-2 uker
2720 kr
Förlist
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 9stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland