1-2 uker

Himmel blå

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2640 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Litografi
 • Information
 • Ingrid Roth på "Himmel blå":

  "Jeg maler ofte folk med inspirasjon fra både Chagalls russiske landsbyer og den meksikanske kunstneren Frida Kahlo. Mine malerier gjenspeiler mine egne tanker og minner, og motivene lander ofte i møter som oppstår mellom mennesker. Noen ganger jobber jeg helt fritt. Jeg start et sted på lerretet og la det utvikle seg uten at jeg tenker for mye. Det skjer av seg selv, og jeg følger bare med. Ofte er bildene fylt med glede og håp."

  Litografi i 290 eksemplarer

  Kunstneren Ingrid Roth bruker tradisjonelle metoder for å lage figurative og narrative malerier med mye farger og lekenhet. Hun ønsker å formidle glede med kunsten sin og maler gjerne hendelser som gjør henne glad for å spre den følelsen videre. Ingrid Roth har laget flere motiver for NOA Galleri. Litografiene finnes i et opplag på 290 eksemplarer, hvor hvert grafisk ark er nummerert og signert av kunstneren. Motivet er trykt på Toscana 350 gram 100 % bomull.


  Se alle motiver av Ingrid Roth!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Winterday
1-2 uker
Fra 880 kr
Singing the Blues
1-2 uker
Fra 1920 kr
Bare 8stk igjen
Tulpanmanna
1-2 uker
Fra 1840 kr
Bare 7stk igjen
Music Forest
1-2 uker
Fra 1920 kr

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk