Original
Solgt

Hibiscus

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
6400 kr

Antall:

Solgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akryl
 • Information
 • "Hibiscus":

  - "Hibiscus" er et maleri som har fulgt meg hele sommeren og nå et stykke ut på høsten, sier kunstneren Anna Handell. – Det er malt i hagen min og motivet var alltid foran staffeliet under beskyttelse og nå og da kom det til et blad med sine mange bladårer og noen ganger landet flere fugler samme dag. – Dette er et medgjørlig, harmonisk, nysgjerrig og nytelsesdrevet maleri fra meg. - Helt i fravær av ytelse eller andre krav til tid eller annen intensjon. – Våren og knoppene er her, sommerens fulle blomst og høstens frøstilker, avslutter Anna.

  Original i akryl

  Kunstneren Anna Handells følelse for naturen er den røde tråden i hennes kunst. Hun har laget flere motiver for Noagallery.se. Motivet "Hibiscus" er et mmaleri i akryl med innslag av collage i akvarell og blekk på silkepapir og andre papirmaterialer. Størrelsen på verket er 54 x 65 cm.


  Se alle Anna Handells motiver!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Aprilfågel
1-2 uker
Fra 2160 kr
Bare 1stk igjen
King Tamarind
1-2 uker
Fra 2160 kr
Pionvallmo
1-2 uker
680 kr

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Kampanj
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2312 kr 2720 kr
Oh my garden
1-2 uker
Kampanj
512 kr 640 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk