Original
1-2 uker

Heavens within

Bare 1stk igjen
Etablert kunstner
3600 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Bland media
 • Information
 • "Heavens within" av Simona Florea:

  Kunsten Simona Florea beskriver kunsten sin som grafisk kubisme i "feel-good" farger og former med et budskap. Kunsten hennes er en unik og kraftfull blanding av veldefinerte linjer, myke kurver, sterke kontraster og levende farger. Hun jobber med akryl, hovedsakelig på store lerreter som vanligvis beskriver femininitet, styrke, skjønnhet, harmoni og balanse.  

  Hun er inspirert av personlige erfaringer så vel som kvinner generelt. Gjennom arbeidet sitt ønsker Simona å få frem skjønnheten som hver fase av veksten bringer med seg, uansett hvor vanskelig det noen ganger kan være. Fokuset er alltid på å presentere skjønnhet, positivitet, glede og styrke, balanse og harmoni - fordi det er det vi alle bærer i oss, det vi alle trenger å verne om og bli minnet om.

  Unik original i akryl

  Simona Florea maler i blandede medier og henter inspirasjon fra hverdagen. Kunsten hennes forteller om livet generelt, samt spesielle refleksjoner, opplevelser og inntrykk.

  "Heavens within" er et originalt verk og finnes kun i ett eksemplar solgt på Noagallery.se. Størrelsen på originalmaleriet er 25 x 35 centimeter.


  Se alle Simona Floreas motiver!

   

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

ZERO F’s GIVEN

Nyhet

1-2 uker
4000 kr
Pride
Original
1-2 uker
18400 kr
Bare 1stk igjen
MALALA YOUSUFZAI

Nyhet

1-2 uker
3200 kr
THE PANKHURSTS

Nyhet

1-2 uker
6400 kr

Andre kjøpte også:

Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk