Original
Solgt

Granån, half the way to Ånäset i presume?

Etablert kunstner
12800 kr

Antall:

Solgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
 • Information
 • "Granån, half the way to Ånäset i presume?"

  Det bygges i Granån så det er perfekt for en stor familie som trenger mye plass og sykkelavstand. Ekte rustikke bygninger i murstein og gran, sier kunstneren Per Nylén om maleriet Granån, halvveis til Ånäset antagelig?.

  - En bekjent, Olle Ljungström (nå avdød musiker, red.anm.), sa ved en anledning; «Per, maleriene dine er som en 3-minutters film», og det er litt sånn jeg ser på dem, sier Per. Du vet ikke hvordan menneskene ser ut, men det foregår alltid noen sprø aktiviteter inne i husene. Eller bare tanken på å sykle på taustige til naboen er svimlende. Og hva de gjør med stigene og bøttene aner jeg ikke.

  Unik original – kun ett eksemplar
  Pers malerimotiver er vanligvis gåtefulle, suggestive og fantasivekkende hus. I de fleste tilfeller maler han på en mdf-plate og skjærer selv ut trerammen. Han maler virkelig store bilder på lerret. Mest med akrylmaling og tusj, men noen ganger er det også oljepastell. Paletten domineres av blå og oransje toner.

  - De siste årene har jeg brukt en iPad til å lage, sier Per. Det er noe helt annet enn å jobbe med akrylmaling, men så gøy. Det tar vanligvis lengre tid å fullføre enn et fysisk maleri, rart, men veldig moro!
  Pers motiv Granån, halvveis til Ånäset antar jeg? er en original i akryl og blekk på mdf-plate som selges hos Noagallery.se. Størrelsen innrammet er 122 x 82 x 5 centimeter.

  Se alle maleriene av Per Nylén her

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

John
1-2 uker
Fra 2080 kr
Nu har också Mikael hockeyfilla Sven
Original
1-2 uker
14400 kr
Bare 1stk igjen
Allan leder kören i kväll
1-2 uker
7920 kr
Bare 1stk igjen
1-2 uker
Etablert kunstner
Fra 3920 kr

Andre kjøpte også:

Pannkakstårta i bersån

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Cykeltur

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Gården

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Lille Findus balanserar

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland