1-2 uker

Gallery People

3920 kr
 
Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • Susanne Åkeson om "Gallery People":

  Den populære kunstneren Susanne Åkeson Rosencrantz har laget "Gallery People", et kunstverk der folk i galleriet stopper opp og reflekterer. Blomstrer og betrakter kunsten, betrakteren som ser menneskene på lerretet, alt så like, men likevel så forskjellige.

  Lite kunstverk i begrenset opplag

  "Gallery People" er et kunstverk av populære Susanne Åkeson Rosencrantz tilgjengelig på NOA Gallery. Det personlige møtet er et gjennomgående tema i hennes arbeid og maleriene sprudler av farger og intensitet. Susanne Åkeson Rosencrantz maler alltid i akryl, med pensler, hender og kniver.

  Dette er et grafisk ark i et lite og begrenset opplag. Motivet er trykket på syrefritt aldersbestandig kunstpapir i 100 prosent bomull. Opplaget er begrenset til 30 signerte og nummererte eksemplarer og er et utrolig storslått kunstverk med bildestørrelsen 126 x 78 cm. Med passepartouten måler kunstverket 150 x 100 cm.

  Se alle kunstverk av Susanne Åkeson Rozencrantz her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Abborre
1-2 uker
2280 kr
Bagaren
1-2 uker
2720 kr
Lemontree

Nyhet

1-2 uker
640 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland