1-2 uker

Free Your Soul

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2000 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • Marie Plosjö på «Free Your Soul»:

  "Med motivet 'Free Your Soul' ønsker jeg å formidle at du har kontroll over kroppen din og dine livsvalg, bare du - ingen andre. Jeg elsker å male kvinner og streber alltid etter å formidle vår styrke og frihet.Den nakne kvinnekroppen er vakker og folk skal stå fritt til å gjøre hva de vil, både med kroppen sin og med livet.Vinger er et tydelig symbol på frihet, og for meg symboliserer vingene i motivet akkurat den friheten jeg jeg snakker om".


  Unikt akrylmaleri i begrenset opplag

  Kunstneren Marie Plosjö er kjent for sin sensuelle og fargerike kunst, der avkledde kvinnekropper møter intense farger. Hun tror på tankens kraft og de fleste av verkene hennes bærer derfor et budskap som Marie har tett på hjertet. Plosjö har laget flere motiver for NOA Gallery, inkludert akrylmaleriene "Free Your Soul" og "Changing" som dermed ikke er unntak. Opplaget er begrenset til 300 nummererte og signerte eksemplarer hver. Motivene er trykt på fine art print og kan kjøpes enten uten eller med ramme.

  Se alle motiver av Marie Plosjö!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Beskyddaren
1-2 uker
Fra 2000 kr
Savior
1-2 uker
Fra 2000 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerBestselgende kunstner
Fra 2000 kr

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk