Original
1-2 uker

Focus

Bare 1stk igjen
Etablert kunstner
17600 kr
Antall: 
Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akryl
 • Information
 • "Focus":

  Måns Heidvall har seilt hele livet, gjerne kappseiling. I mange av sine malerier skildrer han lengselen etter å seile og følelsen av frihet det innebærer.

  - Jeg har vært aktiv i og på sjøen hele livet.

  Måns Heidvall har tidligere undervist i grafikk og jobbet mye med litografisk trykk, men maler nå med akryl og maskeringstape for å få frem sine karakteristiske motiver. Han kom på teknikken da en sykdom gjorde det vanskelig for ham å holde børsten i ro og få riktig skarphet.

  Original akrylkunst

  Måns Heidvalls kunst finner du på noagallery.no og verkene er originale malerier laget med akryl og maskeringstape. Maleriene er montert i en trekasse med en smal trelist som fremhever maleriene på en fin måte. Motivet er 104 x 134 cm.

  Se alle verk av Måns Heidvall

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

19 m per sekund
Original
1-2 uker
8000 kr
Waterfalls
Original
1-2 uker
17600 kr
19 m per sekund
Original
1-2 uker
8000 kr
Crans
Original
1-2 uker
9600 kr

Andre kjøpte også:

Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk