Original
Solgt

Floral escape

Etablert kunstner
15600 kr

Antall:

Solgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Olje
 • Information
 • "Floral escape"

  Når Malin Östlund skaper kunsten sin, er det ofte kvinner som står i fokus, men mye av inspirasjonen kommer også fra naturen og planteriket. Hun maler ofte i en karakteristisk fargeskala som er mettet og minner om blomstermaleriene til renessansekunstnere.

  Naturen som helbredende kraft og som kilde til kreativitet er et tydelig tema i Malin Östlunds kunst der kvinnene ofte beveger seg i et blomstrende landskap med et uttrykk for ro og harmoni.

  Originalt oljemaleri

  Malin Östlunds malerier er hovedsakelig laget med oljemaling på lerret og er bearbeidet i mange lag. Dette maleriet hos Noagallery.se er et originalverk i olje og finnes kun i ett eksemplar, motivet er innrammet med en tynn hvit stripe og målene på maleriet er 100 x 100 x 3 cm der kantene også er malt.< /p>

  Se alle maleriene av Malin Östlund her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Unravel
1-2 uker
Kampanj
Fra 1972 kr Fra 2320 kr
Grumpy
1-2 uker
Fra 1560 kr
Bare 1stk igjen
Piece of nature
1-2 uker
Fra 2800 kr
Back to nature
1-2 uker
Fra 2800 kr

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk