Original
Solgt

Eftermiddag på havet

Etablert kunstner
4160 kr

Antall:

Solgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akvarell
 • Information
 • En ettermiddag på havet» av Niklas Gustafsson:

  - En ettermiddag på havet tar betrakteren med på en reise over åpent vann, omkranset av majestetiske fjell, beskriver kunstneren Niklas Gustafsson. Havet er speilaktig og skaper en følelse av ro og harmoni, fortsetter Niklas. Niklas Gustafssons fantastiske akvarellmalerier bringer tankene til miljøene han skildrer, ofte naturmiljøer, overdådige bymiljøer og som i dette tilfellet marine miljøer.

  Unik original i akvarell

  Niklas Gustafsson har laget "Eftermiddag på havet". Kunstverket måler 38 cm x 28 cm i bladmål og leveres innrammet med hvit passepartout og sort tynn ramme i målene 50 cm x 40 cm. Originalen er malt på Langton Daler Rowney Watercolor Paper, et høykvalitets akvarellpapir med svært høy aldersbestandighet

  Se alle maleriene av Niklas Gustafsson her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Fiskaren
1-2 uker
Fra 2160 kr
New York
Original
1-2 uker
7840 kr
Bare 1stk igjen
Ängen
1-2 uker
Fra 2160 kr
Strömgatan
Original
1-2 uker
14400 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk