1-2 uker

Drums for Peace by Ringo Starr 30 cm

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
10396 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Skulptur
  Teknikk: Polyresin
 • Information
 • Forestill deg. Det var tittelen på en av John Lennons mest kjente sanger, og det er teksten som tidligere Beatles-medlem og venn Ringo Starr skrev på kunstverket hans,Drums for Peace. Sangen Imagines budskap om fred er velkjent og skulpturen Revolver med knute, «Non-violence», ble opprinnelig designet av kunstneren Carl Fredrik Reuterswärd i 1980 som en hyllest til John Lennons kamp for en fredelig verden.< /p>

  Carl Fredrik Reuterswärd overførte senere rettighetene til skulpturen til organisasjonen Non-Violence Project Foundation. Organisasjonen jobber for å redusere vold i verden og trener blant annet barn i ikke-voldelig atferd.

  I tillegg til Ringo Starr har organisasjonen både Paul McCartney og Yoko Ono som sine ambassadører. Alt mersalg går til Ikke-vold.

  Skulptur i begrenset opplag

  Skulpturen til Ringo Starr for Non-Violence Project er tilgjengelig i tre størrelser, 19 cm, 30 cm og 40 cm, og er laget på håndmalt polyresin. Skulpturen er i et begrenset opplag, den 19 cm er i et opplag på 499 eksemplarer, den 30 cm er i et opplag på 299 eksemplarer og den største 40 cm er i 99 eksemplarer. Den kommer med et ekthetsbevis og er i en fin gaveeske!
 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Pannkakstårta i bersån

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Cykeltur

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Gården

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Picknick i backen

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland