1-2 uker

Drums for Peace by Ringo Starr 30 cm

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
10396 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Skulptur
  Teknikk: Polyresin
 • Information
 • Forestill deg. Det var tittelen på en av John Lennons mest kjente sanger, og det er teksten som tidligere Beatles-medlem og venn Ringo Starr skrev på kunstverket hans,Drums for Peace. Sangen Imagines budskap om fred er velkjent og skulpturen Revolver med knute, «Non-violence», ble opprinnelig designet av kunstneren Carl Fredrik Reuterswärd i 1980 som en hyllest til John Lennons kamp for en fredelig verden.< /p>

  Carl Fredrik Reuterswärd overførte senere rettighetene til skulpturen til organisasjonen Non-Violence Project Foundation. Organisasjonen jobber for å redusere vold i verden og trener blant annet barn i ikke-voldelig atferd.

  I tillegg til Ringo Starr har organisasjonen både Paul McCartney og Yoko Ono som sine ambassadører. Alt mersalg går til Ikke-vold.

  Skulptur i begrenset opplag

  Skulpturen til Ringo Starr for Non-Violence Project er tilgjengelig i tre størrelser, 19 cm, 30 cm og 40 cm, og er laget på håndmalt polyresin. Skulpturen er i et begrenset opplag, den 19 cm er i et opplag på 499 eksemplarer, den 30 cm er i et opplag på 299 eksemplarer og den største 40 cm er i 99 eksemplarer. Den kommer med et ekthetsbevis og er i en fin gaveeske!
 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland