Original
Solgt

Deep inside

Etablert kunstner
7600 kr

Antall:

Solgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akryl , Bland media , Blandet teknikk , Kollage
 • Information
 • Dypt inne

  Jennys motiver dukker opp mens hun maler. Hun jobber mye ut fra følelser og lar fargen og følelsen bestemme motivet. Jenny elsker det abstrakte, å male uten at hjernen er involvert og påvirke motivet. Å finne sin flyt og følge intuisjon og følelse er viktig for Jenny både i maleriet hennes, men også i andre sammenhenger. En viktig drivkraft i maleriet hennes er å dele inspirasjon, kreativitet og mot til å følge sin egen vei og til å akseptere og uttrykke seg.

  Originalmaling i blandede medier

  Jenny Grant jobber med blandede medier, hvor ulike materialer blandes. Motivet "Deep inside" er et originalmaleri som kun kan kjøpes i ett eksemplar på Noagallery.se og målene er 60 x 60 cm. Maleriet er malt på lerret.

  Se alle maleriene av Jenny Grant her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

1-2 uker
Etablert kunstner
6800 kr
Lets Connect
Original
1-2 uker
9200 kr
Bare 1stk igjen
Love it
Original
1-2 uker
8400 kr
Bare 1stk igjen
1-2 uker
Etablert kunstner
9200 kr

Andre kjøpte også:

Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk