1-2 uker

Carpet Black Forrest

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2000 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Bland media
 • Information
 • "Carpet Black Forrest" av Lars Tunebo

  Lars Tunebo har i samarbeid med Non Violence Art Project laget åtte tolkninger av Carl Fredrik Reuterswärds berømte skulptur The Knotted Gun. "Carpet Black Forrest" er et grafisk ark hvor kunstnerens lek med sterke farger, typisk for Tunebos stil, har skapt en helt ny dimensjon av revolveren .

  Den berømte revolveren The Knotted Gun ble opprinnelig designet av kunstneren Carl Fredrik Reuterswärd i 1980 som en hyllest til John Lennon og hans kamp for en fredeligere verden. Carl Fredrik overførte senere rettighetene til skulpturen til organisasjonen Non-Violence Project Foundation. Organisasjonen jobber for å redusere volden i verden og trener blant annet barn i ikke-voldelig atferd. Alt mersalg går til Ikke-vold.

  Grafikark i begrenset opplag selges eksklusivt på NOA Gallery

  Kunstverket "Carpet Black Forrest" er tilgjengelig i et begrenset opplag på 199 eksemplarer, nummerert og signert av kunstneren Lars Tunebo. Det grafiske arket er laget i blandede medier på et 300 gr aldersbestandig og syrefritt papir. Bladene er delvis lakkert for effektivt å fremheve utvalgte deler av kunstverket. Bildedimensjonene er 66 x 45 cm, bladmålene 70 x 50 cm, komplettert med håndskåret ramme og finskåret passepartout, det komplette kunstverket måler 78 x 58 cm.

  Hele trykkeproduksjonen styres av vår svært miljøbevisste partner som kontinuerlig utvider sin sertifikat- og lisensflora suksessivt for å nå sine miljømål – et bærekraftig produkt!

  Les mer om Lars Tunebos kunstnerskap og se alle hans motiver her

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Cuddles Brown
1-2 uker
Fra 1520 kr
High in New York
1-2 uker
Fra 2200 kr
Frankie Boy
1-2 uker
Fra 2320 kr

Andre kjøpte også:

Pannkakstårta i bersån

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Cykeltur

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Gården

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Picknick i backen

Nyhet

1-2 uker
2800 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland