1-2 uker

Bulls Eye Black Turquoise

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2000 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Bland media
 • Information
 • Bull Eye Black Turquoise av Lars Tunebo

  Lars Tunebo har i samarbeid med Non Violence Art Project laget åtte tolkninger av Carl Fredrik Reuterswärds berømte skulptur The Knotted Gun. Bull Eye Black Turquoise er et grafisk ark der kunstnerens lek med sterke farger, typisk for Tunebo, skapte en helt ny dimensjon av revolveren.

  Den berømte revolveren The Knotted Gun ble opprinnelig designet av kunstneren Carl Fredrik Reuterswärd i 1980 som en hyllest til John Lennon og hans kamp for en fredeligere verden. Carl Fredrik overførte senere rettighetene til skulpturen til organisasjonen Non-Violence Project Foundation. Organisasjonen jobber for å redusere volden i verden og trener blant annet barn i ikke-voldelig atferd. Alt mersalg går til Ikke-vold.

  Grafikark i begrenset opplag selges eksklusivt på NOA Gallery

  Kunstverket Bull Eye Black Turquoise er tilgjengelig i et begrenset opplag på 199 eksemplarer, nummerert og signert av kunstneren Lars Tunebo. Det grafiske arket er laget i blandede medier på et 300 gr aldersbestandig og syrefritt papir. Bladene er delvis lakkert for effektivt å fremheve utvalgte deler av kunstverket. Bildedimensjonene er 66 x 45 cm, bladmålene 70 x 50 cm, komplettert med håndskåret ramme og finskåret passepartout, det komplette kunstverket måler 78 x 58 cm.

  Hele trykkeproduksjonen styres av vår svært miljøbevisste partner som kontinuerlig utvider sin sertifikat- og lisensflora suksessivt for å nå sine miljømål – et bærekraftig produkt!

  Les mer om Lars Tunebos kunstnerskap og se alle hans motiver her

 • FAQ
Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Ming Horse, Blue
1-2 uker
Fra 2800 kr
Ming Lobster Red
1-2 uker
16640 kr
Bare 3stk igjen
Jerry Jetski
1-2 uker
Fra 2560 kr
Hommage á Marilyn
1-2 uker
Fra 7920 kr

Andre kjøpte også:

Tålamod
1-2 uker
640 kr
1-2 uker
2720 kr
Cykeltur
1-2 uker
2800 kr
Bruce Springsteen på Ullevi 1985
1-2 uker
Kampanj
1146 kr 1432 kr
Bare 2stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland