1-2 uker

Bowie

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
2000 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • Marie Plosjö om "Bowie":

  "Jeg er inspirert av sterke mennesker som tør å skille seg ut og være seg selv. David "Bowie" var en stor inspirator og en fargerik personlighet. Da jeg laget dette maleriet fikk maleriet mitt endret. Jeg malte med sterkere farger og med mer styrke. Jeg våget mer og visste hva jeg ville formidle. Du kan si at « "Bowie"' er malt på en mer eksplosiv og spontan måte. Jeg har kastet farger på lerretet og malt ham i aksjon for å få frem hans fargerike personlighet."

  Pigmenttrykk med David "Bowie" - begrenset opplag

  Kunstneren Marie Plosjö skaper fargerik kunst i intense farger, der nakne kvinnekropper er et tilbakevendende motiv blant hennes verk. I dette unike akrylmaleriet ser vi i stedet et portrett av David "Bowie", litt forskjellig fra hennes andre motiver, men med samme intensitet som i kunstnerens andre malerier. Marie Plosjö har laget flere motiver for NOA Gallery, inkludert "David "Bowie". Opplaget er begrenset til 300 signerte og nummererte eksemplarer. Motivet er trykt på kunstpapir og kan kjøpes enten uten eller med sort ramme. Se også motivene "Livets sirkel " og "Bli" .


  Se alle motiver av Marie Plosjö!

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Changing (giclée)
1-2 uker
Fra 2000 kr
1-2 uker
Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
30400 kr
Bare 1stk igjen
Stay
1-2 uker
Fra 2000 kr

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Kampanj
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2312 kr 2720 kr
Oh my garden
1-2 uker
Kampanj
512 kr 640 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk