1-2 uker

Blue Haze (Grafiskt blad)

Etablert kunstner
6800 kr
Antall: 
Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • Blue Haze» av Antonio Mora

  Antonio Moras originalitet ligger i fusjonen, i å finne kombinasjoner som fremkaller mystikk. - Blue Haze består av bilder som åpner en sprekk i minnet vårt som lar oss observere skapningene som lever i våre dypeste drømmer, sier kunstneren Antonio Mora.

  – Jeg blander menneskeansikter med landskap, vegetasjon, innsjøer, hav, arkitektoniske motiver osv. Blue Haze er et fantastisk resultat av dette arbeidet der Antonios dristige collager plasserer karakterene hans i et mystisk parallellunivers, halvveis mellom drøm og virkelighet, dette resulterer i at betrakteren får nye følelser av "hybrid karakter".

  Grafikark i nummerert og signert utgave

  Blue Haze er et kunstverk laget på aldersbestandig syrefritt bomullspapir, signert og nummerert i 200 eksemplarer og i denne versjonen måler kunstverket 70 x 100 cm.

  Se alle maleriene av Antonio Mora her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk