1-2 uker

Bamse

Etablert kunstner
2320 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Bamse" av Karin Holmström

  Bamse er et grafisk magasin laget av kunstneren Karin Holmström. Hennes kreative arbeid spenner mellom mennesker og dyr. Karin forteller om verket: – Elefanten er et dyr som har vært i mine malerier i over 10 år. De kommer tilbake til meg, og jeg føler en sterk tilknytning til disse dyrene helt siden min tid i Sør-Afrika og besøk i Kreuger Park. Jeg har donert flere store originalmalerier som til sammen samlet inn over 200 000 SEK til veldedighet og redning av elefantene. Det er dette jeg er mest stolt av i mitt arbeid som kunstner. At jeg kan bidra til det som ligger meg nært på hjertet. I 2023 planlegger jeg en tur til Afrika for igjen å møte dem i naturen og starte et samarbeid med en organisasjon i Afrika.

  Karin fortsetter: – Bamse heter katten vår og jeg ble spesielt glad i denne elefanten og kalte ham derfor Bamse. Jeg elsker hvordan han går inn i malingen, og du må stoppe for å finne ut hvilke andre figurer som finnes. Blant annet kan man se et ansikt til venstre i øret til Bamse, avslutter Karin.

  Grafikkark i begrenset opplag

  Karin kaller stilen hennes figurativt abstrakt – motivene forandrer seg, det er snarere fargene, impulsene, den direkte følelsen og kraften som preger maleriene hennes. Hun maler hovedsakelig med akryl, i mange lag, og skulpturerer motivene sine for å gi betrakteren en harmonisk og kraftfull følelse.

  Bamse er et grafisk magasin som selges på Noagallery.

  Se alle malerier av Karin Holmström her

  ,
 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Divine feminine
Original
1-2 uker
22400 kr
Bare 1stk igjen
Walk in the park
1-2 uker
Fra 2320 kr
Grym
1-2 uker
Fra 2320 kr

Andre kjøpte også:

Metropolis
1-2 uker
520 kr
1-2 uker
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk