Original
1-2 uker

001 I Sin Skönaste Form

Bare 1stk igjen
25600 kr

Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akryl
 • Information
 • "001 I Sin Skönaste Form":

  Jacqueline Ilijin x Thomas OKOK Gunnarsson maler på lerret med akryl, spray og tape. En kreasjon som vokste ut av deres to separate stiler; som når de møtes og gifter seg sammen åpner for nye, visuelle landskap med både abstrakte og figurative elementer. Unik original - kun ett eksemplar

  Kunstnerparet fant hverandre og har jobbet sammen siden høsten 2018. Vanligvis maler de i partier på verkene og noen ganger er det en rask kreativ prosess, mens andre ganger skjer det med mer friksjon – men verkene utvikler seg organisk i løpet av arbeidet. "001 I Sin Skönaste Form" er et originalverk og er kun tilgjengelig i ett eksemplar som selges eksklusivt på Noagallery.se. Størrelsen på motivet er 100 x 100 centimeter.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Åskådarågor (Original)
Original
1-2 uker
20000 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Kampanj
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2312 kr 2720 kr
Oh my garden
1-2 uker
Kampanj
512 kr 640 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk