Original
Solgt

Vildblomsäng

Etablert kunstner
13200 kr

Antall:

Solgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Olje
 • Information
 • "Vildblomsäng"

  Malin Östlund har alltid brukt sin skapelse som et pusterom, med rom for både refleksjon og rekreasjon. I kunsten sin skaper hun en poetisk og stemningsfull verden, ofte med kvinner i fokus, men mye inspirasjon hentes også fra naturen og planteriket. Blomstrende landskap i en mettet fargeskala som minner om renessansekunstners blomstermalerier er et tilbakevendende og betydningsfullt motiv for Malin Östlund.

  Originalt oljemaleri

  Malin Östlunds malerier er hovedsakelig laget med oljemaling på lerret og er bearbeidet i mange lag. Dette maleriet hos Noagallery.se er et originalverk i olje og finnes kun i ett eksemplar, motivet er innrammet med en tynn hvit stripe og målene på maleriet er 100 x 80 cm.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Breaking circles
1-2 uker
Fra 2320 kr
Piece of nature
1-2 uker
Fra 2800 kr
Bring sunshine
1-2 uker
Fra 2000 kr
New Bloom
1-2 uker
Fra 2320 kr

Andre kjøpte også:

Loverboj
1-2 uker
Fra 2400 kr
Poker
1-2 uker
2720 kr
Förlist
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 9stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland