Original
Solgt

Tropicall

Etablert kunstner
60800 kr

Antall:

Solgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akryl
 • Information
 • "Tropical av Max Alm-Norell

  "Engasjering er det som driver meg i mitt kunstnerskap. Jeg vil få folk til å tenke og reflektere over de viktige tingene i livet," sier Max Alm-Norell, hvis kunstverk knitrer og skinner som fargeeksplosjoner. Med sin særegne teknologi kan du tydelig se når det er en Max Alm-Norell.

  Kunstverket Tropikall blir satt stor pris på, sier Max. – En balansegang som kanskje ikke alle klarer å ha på veggen. Mote eller dårskap?

  Bildene, som til sammen la grunnlaget for kunstverket, dukker opp mens du stopper opp og ser. Her ligger en historie som skal reflektere ditt innerste. Tropikall er en unik original og finnes kun i ett eksemplar som selges eksklusivt for NOA Gallery. «

  Unik sjanse! Original i ett eksemplar

  Det originale Tropikall av kunstneren Max Alm-Norell er laget i akryl på bomullsduk og selges eksklusivt for NOA Gallery. Kunstverket måler 100 x 100 cm.

  Se alle malerier av Max Alm-Norell her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Lion
1-2 uker
Fra 13600 kr
Da club
1-2 uker
Fra 13600 kr
Cool cat
1-2 uker
Fra 13600 kr
1-2 uker
112000 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

Abborre
1-2 uker
2280 kr
Bagaren
1-2 uker
2720 kr
Lemontree

Nyhet

1-2 uker
640 kr
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland