1-2 uker

My Big Mirror Mirror

2000 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • My Big Mirror Mirror:

  – Dette motivet er faktisk avledet fra et av mine andre malerier; en annen (mindre) versjon kalt "Mirror Mirror" – som jeg har omarbeidet for å skape mer dynamikk i bildet. Størrelsen på den endelige versjonen (originalen) var hele 150 x 150 centimeter, derav tittelen My Big Mirror Mirror (med vekt på "stort"). Bildet gjenspeiler forfengelighet og misunnelse, der hovedpersonen ser seg i speilet; som stirrer tilbake på ham eller henne (les: gjennom). Bak ryggen er det også en mindre figur som påkaller oppmerksomhet. Igjen en god representant for de rare fantasifigurene mine - et tilbakevendende motiv blant verkene mine.

  Grafikark i begrenset opplag

  Tony Nilssons kreative prosess handler om å følge instinkt fremfor logikk; en prosess hvor han eksperimentelt tester og føler måten sin, kanskje angrer og angrer igjen og med andre ord lar kreativiteten flyte fritt. Formene styres fullstendig av hans magefølelse og indre veileder som i løpet av arbeidet forteller ham hvilken vei han skal gå videre. My Big Mirror Mirror er et grafisk ark, et såkalt pigmenttrykk og selges på Noagallery.se i et begrenset opplag på 250 eksemplarer, nummerert og signert av kunstneren. Størrelsen på motivet er 45 x 45 centimeter uten ramme. Du finner originalen "My Big Mirror Mirror "(original) her.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Dalamoose
Original
1-2 uker
14240 kr
Bare 1stk igjen
Climatechange
1-2 uker
Fra 2400 kr
Avataurus
1-2 uker
Fra 2400 kr
The Ugly Duckling
1-2 uker
Fra 2000 kr

Andre kjøpte også:

Loverboj
1-2 uker
Fra 2400 kr
Poker
1-2 uker
2720 kr
Förlist
1-2 uker
Fra 1520 kr
Bare 9stk igjen
Logg inn
Velg land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland