1-2 uker

Guardian Angel

Etablert kunstner
2320 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Guardian Angel"” av Karin Holmström:

  Det var en livskrise som bidro til at kunstneren Karin Holmström bestemte seg for å leve fullt ut som kunstner. En viktig del av kunstnerskapet hennes har vært å jobbe med veldedighetsprosjekter og hun har blant annet bidratt med verk på en kunstauksjon mot kjønnslemlestelse. – I motivet "Guardian Angel" handler det om å finne din indre skytsengel, sier Karin.

  Grafikark med begrenset opplag< / span>

  Karin maler hovedsakelig med akryl, i mange lag, og skulpturerer motivene sine for å gi betrakteren en harmonisk og kraftfull følelse. Motivet "Guardian Angel" er tilgjengelig på Noagallery.se i et eksklusivt, begrenset opplag på 40 eksemplarer. Motivet er et pigmenttrykk etter en original i akryl, målene er 34 x 49 cm og avsluttet med ramme måler verket 44 x 59 cm.

  Se alle Karin Holmströms malerier her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Walk in the park
1-2 uker
Fra 2320 kr
1-2 uker
Etablert kunstner
12800 kr
Bare 1stk igjen
Norr Mälarstrand
1-2 uker
Fra 2320 kr
Bare 5stk igjen
Red heart
1-2 uker
Fra 3600 kr

Andre kjøpte også:

Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk