Original
Solgt

Fruktträd

Bestselgende kunstnerEtablert kunstner
9600 kr

Antall:

Solgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Akryl
 • Information
 • "Fruktträd":

  "Fruktträd" er et motiv der blomster fylt med sødmen av nektar, modne frukter og eksotiske dyr tar plass i det voksende treet . Fargene og penselstrøkene er sterkere enn i Anna Handells tidligere motiver og det originale akrylmaleriet er et steg i en ny retning for Anna Handell, som tidligere mest jobbet med akvarell. Inspirasjonen kommer fra eldre botaniske studier hvor frukter ofte ble malt i tverrsnitt.

  - Jeg har alltid vært fascinert av Carl von Linné og artistene han hadde rundt seg. Jeg har malt bildet ute i hagen min og da det regnet gikk jeg inn i drivhuset. Jeg begynte med en skisse som var mye strammere, men inspirasjonen vokste under arbeidet og stadig flere frukter og blomster ble lagt til.

  Original i akryl

  Kunstneren Anna Handells følelse for naturen er den røde tråden i hennes kunst. Hun har laget flere motiver for Noagallery.se. Motivet "Fruktträd" er et originalt akrylmaleri som kun er tilgjengelig for kjøp hos NOA Gallery. Størrelsen er 54 x 64 cm.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Seahorses
1-2 uker
Fra 2160 kr
Djungelträd
1-2 uker
Fra 2160 kr
Fjärilsvallmo
1-2 uker
680 kr
How Seahorses are Born
1-2 uker
Fra 2160 kr
Bare 1stk igjen

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk