Original
Solgt

Afrodite

Etablert kunstner
6800 kr

Antall:

Solgt - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Original
  Teknikk: Bland media
 • Information
 • "Afrodite"

  Dette verket er en del av en serie laget for å feire kvinnen og den primære makten hun har. Maleriene i serien er alle oppkalt etter mytologiske gudinner, her er den eldgamle greske kjærlighetsgudinnen "Afrodite" portrettert. Jenny skaper i en prosess hvor hun blir inspirert underveis i prosessen. Å finne denne urkraften, gnisten og følge intuisjon og følelse er viktig både for maleriet hennes, men også i andre sammenhenger.

  Originalmaling i blandede medier

  Jenny Grants jobber med blandede medier, der ulike materialer blandes. Hun begynner arbeidet med collager av papir, bilder og stoff. Så maler hun på disse bakgrunnene. Verkene er bygget opp i mange lag som gir en fantastisk dybde og mye detaljer. Motivet "Afrodite" er et originalt maleri som kun kan kjøpes i ett eksemplar hos Noagallery.se og målene er 60 x 60 cm. Maleriet er malt på strukket lerret og klart til å henge.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

1-2 uker
Etablert kunstner
10800 kr
I am who I am
1-2 uker
Fra 1840 kr
Gratitude
Original
1-2 uker
10800 kr
Bare 1stk igjen
My Inner Spirit
1-2 uker
Fra 1840 kr

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk