1-2 uker

The Lavender Shirt

Bare 1stk igjen
Etablert kunstner
2000 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "The Lavender Shirt" av Amelie Hegardt

  «Jeg skapte "The Lavender Shirt" fullstendig inspirert av min egen klesstil,» sier moteillustratøren Amelie Hegardt. "Jeg hadde bildet i tankene da jeg kom til studioet. Noe fikk det til å føles spesielt. Jeg satte på klassisk musikk, klippet papir i riktig format og begynte å male." Amelie Hegardt sier at bluser og skjorter er favorittklærne hennes, og at hun mer enn gjerne vil eie denne. «Kunst har vært en viktig del av livet mitt. Jeg vokste opp med blant annet portretter av moren min signert av Olga Cronstedt i hjemmet, som har satt sine spor. Nå, på forespørsel fra mannen min, har vi noen av mine illustrasjoner på veggene."

  Grafikark i begrenset opplag

  "The Lavender Shirt" er en av fire moteillustrasjoner fra en serie laget eksklusivt for NOA Gallery i samarbeid med Damernas Världs lesere og på anledning Women's World 80-årsjubileum 2020. Målet er å inspirere og tilby fantastisk kunst å nyte, i lang tid. Det grafiske arket er produsert i et begrenset opplag på 300 nummererte og signerte eksemplarer. Målene er 26 x 33 centimeter. Med komplementær ramme måler kunstverket 42 x 53 centimeter.

  "The Lavender Shirt" selges eksklusivt på NOA Gallery i eksklusivt samarbeid med Damernas Värld.

  Se alle maleriene i Ladies' World-samlingen her.

  Les mer om Amelie Hegardt her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk