1-2 uker

Rum

Etablert kunstner
2080 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Rum":

  Anders Udd tar utgangspunkt i virkeligheten når han maler, men skreller bort det overflødige og konsentrerer motivet for å skape en historie om en indre stemning. Han prøver å gjøre bildene stille, nesten bli stille. Stopp tiden for et kort øyeblikk. Se verden som det mirakel den faktisk er.

  Grafikark i begrenset opplag

  Anders Udd maler i akryl på lerret eller panel, ofte i samme format og i lignende farge og form. Maleriene hans viser ofte et frossent øyeblikk, rett før noe skjer. "Rum" er et grafisk ark, et såkalt pigmenttrykk og selges i et begrenset opplag på 50 nummererte og signerte eksemplarer hos Noagallery.se . Størrelsen på motivet er 36 x 43 centimeter uten ramme, henholdsvis 44 cm x 50 centimeter med.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Skärmarbrink
1-2 uker
Kampanj
Fra 1768 kr Fra 2080 kr
Huset på klippan
1-2 uker
Fra 2080 kr
Flickorna
1-2 uker
Fra 2080 kr
Paret
1-2 uker
Kampanj
Fra 1768 kr Fra 2080 kr

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk