1-2 uker

Purple Places

Etablert kunstner
2000 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Purple Places" av Lovisa Burfitt

  "Da jeg laget kunstverket "Purple Places" ønsket jeg å jobbe med japanske børster og prøvde å fange så mye som mulig av 'a typisk Lovisa' i noen enkle penselstrøk," sier illustratør Lovisa Burfitt. "Jeg foretrekker bilder av flora og fauna, helst i art nouveau- eller art deco-stil."

  Lovisa Burfitt har samarbeidet med moteselskaper som Jimmy Choo og Galeries Lafayette, og gjennom årene har tegningene hennes dekorert alt fra en prisvinnende porselensserie for Rörstrand til H&Ms flaggskipbutikker over hele verden.

  Grafikark i begrenset opplag

  "Purple Places" er en av fire moteillustrasjoner fra en serie laget eksklusivt for NOA Gallery og selges i samarbeid med Damernas Världs lesere med anledning av 80-årsjubileet i 2020. Målet er å inspirere og tilby fantastisk kunst å glede seg over, i lang tid. Det grafiske arket er produsert i et begrenset opplag på 300 nummererte og signerte eksemplarer. Dimensjonene er 31 x 42 centimeter. Med komplementær ramme måler kunstverket 42 x 53 centimeter.

  "Purple Places" selges eksklusivt på NOA Gallery i samarbeid med Damernas Värld. .

  Se alle maleriene i Ladies' World-samlingen her

  Les mer om Lovisa Burfitt her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk