1-2 uker

Marigold Yellow Dress

Etablert kunstner
2000 kr




Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Marigold Yellow Dress" av Rosie McGuinness

  Den britiske moteillustratøren Rosie McGuinness er interessert i hvordan kroppen beveger seg og hvordan stoffet faller når modellen er avslappet og selvsikker. «Illustrasjonen "Marigold Yellow Dress" ble laget mens du jobbet med AW 2019-kolleksjonene og viser en fantastisk Jil Sander-kjole. Den er laget med blyant og gouache og jeg elsker den sterke gule fargen og plaggets enkelhet," sier Rosie McGuinness.

  Grafikark i begrenset opplag

  "Marigold Yellow Dress" er en av fire moteillustrasjoner fra en serie laget eksklusivt for NOA Gallery i samarbeid med Damernas Världs lesere i anledningen av 80 -jubileum i 2020. Målet er å inspirere og tilby fantastisk kunst å glede seg over, i lang tid. Det grafiske arket er produsert i et begrenset opplag på 300 nummererte og signerte eksemplarer. Dimensjonene er 31 x 42 centimeter. Med komplementær ramme måler kunstverket 42 x 53 centimeter.

  "Marigold Yellow Dress" selges eksklusivt på NOA Gallery i samarbeid med Damernas Världs lesere.

  Se alle maleriene i Ladies' World-samlingen her

  Les mer om illustratøren Rosie McGuinness her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Kampanj
Etablert kunstnerNy kunstnerBestselgende kunstner
2312 kr 2720 kr
Oh my garden
1-2 uker
Kampanj
512 kr 640 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk