1-2 uker

Look 63, Valentino

Etablert kunstner
2000 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Look 63, Valentino" av Cecilia Carlstedt

  "Kunstverket "Look 63, Valentino" er akkurat slik det høres ut som en illustrasjon av en fantastisk vakker Valentino-kjole, sier moteillustratøren Cecilia Carlstedt. «Bildet kommer fra en serie jeg gjorde for det franske motemagasinet L'Officiel og deres «Best of Couture 2018»-historie».

  For Cecilia Carlstedt har det alltid vært nærliggende å jobbe kunstnerisk – med en blanding av pensler, blyanter og collageteknikker. Hun lever som inspirator og finner mye inspirasjon selv på Instagram. – Det er så mange fantastiske skapere i alle kunstneriske grener som kan inspirere på ulike måter, noe som gir en herlig energi og en svimlende følelse av kunstnerisk samhold, sier Cecilia Carlstedt.

  Grafikark i begrenset opplag

  Lool 63, Valentino er en av fire moteillustrasjoner fra en serie laget eksklusivt for NOA Gallery i samarbeid med Damernas Världs lesere i anledning 80-årsjubileet i 2020. Målet er å inspirere og tilby fantastisk kunst å nyte, i lang tid. Det grafiske arket er produsert i et begrenset opplag på 300 nummererte og signerte eksemplarer. Dimensjonene er 31 x 42 centimeter. Med komplementær ramme måler kunstverket 42 x 53 centimeter.

  Lool 63, Valentino selges eksklusivt på NOA Gallery i eksklusivt samarbeid med Damernas Värld..

  Se alle maleriene i Ladies' World-samlingen her

  Les mer om Cecilia Carlstedt her

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Andre kjøpte også:

Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk