1-2 uker

Huset på klippan

Etablert kunstner
2080 kr
Antall:

Legg i handlekurven
1-2 uker - Profesjonell frakt og gratis retur
 • Spesifikasjoner
 • Kategori: Grafiske blad
  Teknikk: Pigmenttrykk
 • Information
 • "Huset på klippan":

  Anders Udd er basert i virkeligheten når han maler, men prøver å skrelle vekk alt som ikke er absolutt nødvendig og heller konsentrere faget; gjøre bildene stille, nesten bli stille. Stopp tiden for et kort øyeblikk og se verden som mirakelet den faktisk er.

  Grafikark i begrenset opplag

  Anders Udd maler i akrylmaling på lerret eller panel, ofte i samme format og i lignende farge og form. Maleriene hans viser ofte et frossent øyeblikk, rett før noe skjer. "Huset på klippan" er et pigmenttrykk og selges på Noagallery.se i et begrenset opplag på 50 eksemplarer, hvor hvert grafisk ark er nummerert og signert av kunstneren. Størrelsen på motivet er 36 x 36 centimeter uten ramme, henholdsvis 42 x 43 centimeter med.

 • FAQ
  • Leverering

   Normal leveringstid er mellom 1-2 uker.

  • Gratis bytte og retur

   Hos noagallery.se har vi gratis retur. Som forbruker har du rett til 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din, i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Dette betyr at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å gi beskjed til NOA Gallery innen 14 dager etter at du har mottatt det bestilte produktet (angrefristen). Når vi har mottatt og godkjent returen din, vil pengene dine bli betalt tilbake til samme konto som du betalte med, noe som skjer senest innen 14 dager etter varsel om bruk av angreretten. Klarna vil også sende deg en oppdatert faktura på e-post.

  • Sikker betaling

   Gjennom Klarna kan du bruke en rekke betalingsalternativer og du kan være sikker på sikker håndtering.

Shipping: Klasse 1

Se flere kunstverk

Illusioner
1-2 uker
Fra 2080 kr
Skärmarbrink
1-2 uker
Kampanj
Fra 1768 kr Fra 2080 kr
Rum
1-2 uker
Fra 2080 kr
Flickorna
1-2 uker
Fra 2080 kr

Andre kjøpte også:

1-2 uker
Ny kunstnerEtablert kunstnerBestselgende kunstner
2720 kr
Logg inn
Velg språk
sweden Svenska europe Engelsk norway Norsk